Sim Simma – нова „трака“ со спот од култниот Страјк

0
765

Екипата – стандард: „лирикс“ Страјк, „бит, микс и мастер“ – диџеј Гоце С.А.Ф. Другото? Го имате на „траката“.

Извор:Таратур

Коментирај