Сиљановска: Самоубиство е пак да го менуваме Уставот

0
567

„Македонија во овој процес не е земјата која има проблем со себе. Ние еднаш веќе направивме уставни измени на барање на Грција.

Националесен суицид е пак да го правиме тоа откажувајќи се од националниот суверенитет и од и правото на самоопределување.

Ние немаме проблем со себе, ниту со 139 держави, туку Грција има проблем“, вели прогфесорката Гордана Сиљановска Давкова во изјава за ТВ Сител.

Коментирај