Што мисли стручната јавност за излагањето на премиерот(ВИДЕО)

0
185

Првата јавна дискусија од најавените пет јавни дебати за уставните измени се одржа вчера во владата.

Говорници беа премиерот Зоран Заев и универзитетските професори Владо Поповски и Љубомир Фрчкоски.

Сериозноста на дебатата најдобро ја отсликува видеоколаж објавен на социјалните мрежи, на кој во фокус е „мислењето на стручната јавност“ за ислагањето на премиерот.

Денеска се одржва втората јавна дебата во Универзитетот ФОН.

Извор:republika.mk

Коментирај