Што кажува нејзината омилена секс поза за неа?

0
4384

Љубопитен ли си? 🙂
За карактерот на една жена можете да разберете многу по изборите кои таа ги прави
во секојдневниот живот како што се фризурата или боите на нејзината облека. Но сепак нејзината омилена секс поза тотално го разоткрива нејзиниот карактер.

Мисионерска поза
Оваа поза е чиста класика и ако вашата партнерка ја преферира, тоа значи
дека таа е романтична по природа. Жените кои се обожавателки на мисионерската поза се попретпазливи и ја преферираат безбедноста и спокојството. Овие жени најубаво се чувствуваат кога нивниот партнер целосно ќе ја преземе контролата и обврските во секојдневниот живот. 7

Јавачка
Жените кои ја сакаат оваа поза, сакаат да ја контролираат ситуацијата и оваа
поза им овозможува полесно да стигнат до оргазам. Карактеристично за овие жени е дека тие навистина знаат што сакаат. Во секојдневните ситуации сами ги решаваат проблемите. Организирани се и секогаш работат по одреден план. На овие жени не им е потребна машката помош за да го завршат тоа што го наумиле.

Кучешка поза
Оваа поза им овозможува на жените да уживаат максимално на сексот, без непотребни
емоции. Жените со такви параметри се попокорни и преферираат нивниот партнер
да ја контролира ситуацијата.

Свртена јавачка
Жените ја преферираат оваа поза кога имаат секс со партнер со кого немаат
сериозни односи. Ваквите жени имаат развиена фантазија. Сакаат да сонуваат и никогаш не живеат во реалноста. Секогаш весели и многу несериозни личности.

69
Оваа поза максимално ја тестира концентрацијата. Љубителките на оваа поза ги сакаат предизвиците и авантурите. Позитивни личности и многу темпераментни.  

Лажица
Интимност, удобност и блискост со партнерот се концептите кои совршено ја опишуваат оваа поза. Жените кои имаат секс во оваа поза имаат потреба од некој кој ќе се грижи за нив.  Но често, приоритетот на оваа поза значи и неодолива мрзеливост.
Дами, стегнете се малку!

Кренати нозе врз рамена
Оваа поза покажува дека жената знае што сака. Секогаш гласно го бара она што смета дека го заслужува. Ја сака директноста и вистината. Манипулацијата е најголемиот грев што можете да го направите кон овие жени. Ако ве почувствуваат дека си играте со нив, тоа ќе биде крај меѓу вас без никаква можност повторно да бидете заедно. 

Исправена поза
Оваа поза открива склоност кон предизвици и авантури. Исто така зборува и за добра физичка сила кај жената. Често оваа позиција покажува дека жената е интересна личност и мисли креативно.

 

Коментирај