Што има пред Музејот на град Скопје?

0
417

Секојдневно голем број на луѓе поминуваат пред Музејот на град Скопје.

Сите ги забележуваме огромните камени блокови, столбови, споменици, но ретко кој знае од кога датираат и од каде потекнуваат истите. За повеќе информации, доколку се интересирате, прашајте во Музејот. До тогаш, погледнете го видеото:

Коментирај