Што е важно за жените, кога станува збор за машкиот член?

0
1085

Луѓето, квалитетот и недостатоците на пенисот ги мерат со една величина а тоа е големината. Но дали таа е најважна? Што всушност е важно за жените, кога станува збор за машкиот член?

1. Дебелината е многу, многу важна
Должина без дебелина не обезбедува одличен секс!

2. Совршениот е …?
Не многу долг, ниту премногу дебел – доволно голем за да ги задоволи дамите но не и да ги повреди!

3. Тестисите се исто толку важни!
Според мажите колку поголеми се тие, толку повеќе потентни изгледаат. Според жените – малите „украси“ се поубави 🙂 .

4. Формата не е за потценување
Благо извитканиот член нагоре, тип банана, е најголемиот мајстор! Никој како него не може да ја стимулира толку нежно и успешно Г-точката.

5. Што со влакната?
Според дамите одржувањето на бујната вегетација не е пожелно, најмногу
кога станува збор за оралната љубов. Покрај задржувањето на непријатна миризба, како  пречка се јавува и постојаното заплеткување на јазикот со влакненцата.

Коментирај