Штип: Украде 38 чоколади од 300 грама во маркет! (ВИДЕО)

0
819

Крадењето во поголемите маркети стана секојдневен проблем.
На снимка од еден од најголемите маркети во Штип, може да видите како крадецот однесе 38 чоколади „Милка“ од 300 грама и ги сокри под својата јакна.


Извор: Засе.мк

Коментирај