Шокантно: ИНФОМАКС објавува со имиња и презимиња инволвирани рекетари во „РЕКЕТ“

0
7996

Рекетот започнал откако Бојан Јовановски познат како Боки 13 побарал средба со бизнисменот Орце Камчев на која Боки му нудел проект за трговски центар. Според Боки 13 се работело за некаков ,,Fashion Mall”, како што посочува Камчев проектот кој што тогаш му го достави Јовановски бил несериозен, по што тој веднаш го отфрлил, пренесува Инфомакс. мк

Фрапантната приказна со сите детали од kривичнатa пријава на Орце Камчев и за тоа кои личности го вршеле рекетирање, но и за целата голгота која ја поминало семејството Камчеви прочитајте на следниот линк.

Коментирај