Шкорпиите ќе ги придобијат Лавовите, Водилиите ќе преговараат со Стрелците

0
389

Лав (23.07 – 22.08)

Добро комуницирајте и со оние кои не ги сакате бидејќи успевате сите да ги разоружате со љубезност и внимание. Некој ќе посака да се сретне со вас и да ви раскаже некоја негова тајна. Не бидете недоверливи, дадете му шанса.

Шкорпија (23.10 – 21.11)

Обидете се да ја добиете довербата на еден Лав кој знае како да ви ласка, но не ги отвора картите пред вас. Можно е и двајцата да се наоѓате на некој нов терен кој е непознат за вас. Сакате ризични работи и ситуации во кои вашето знаење доаѓа до израз.

Стрелец (22.11 – 21.12)

Добро се согласувате со Близнаците и Лавовите кои совршено ве разбираат кога станува збор за работата. Би требало да им се посветите на вашите интереси бидејќи имате шанса да успеете во работата која можеби сега ви е хоби или со која во моментов се бавите.

Водолија (21.01 – 19.02)

Сите разговори кои ги водите во врска со новата работа би требало да ги завршите со некој Стрелец, бидејќи во спротивно можете да наседнете на некои неискрени муабети. Имате доверба во некој Бик и Вага. Некој Јарец ќе ви понуди нова работа.

Коментирај