ШКОЛО ЗА ПОЗИРАЊЕ: Еве како да изгледате совршено на секоја фотографија

0
747

За да изгледате беспрекорно на фотографиите не е потребен вроден талент ниту пак курс за позирање – доволно е да ги погледнете овие примери и да ги воочите најчестите грешки кои луѓето ги прават при фотографирањето.

Skolo-za-poziranje-1 Skolo-za-poziranje-14 Skolo-za-poziranje-13 Skolo-za-poziranje-12 Skolo-za-poziranje-11 Skolo-za-poziranje-10 Skolo-za-poziranje-9 Skolo-za-poziranje-8 Skolo-za-poziranje-7 Skolo-za-poziranje-6 Skolo-za-poziranje-5 Skolo-za-poziranje-4 Skolo-za-poziranje-3 Skolo-za-poziranje-2

Коментирај