Шилегов за: пијандурите (к*рва – о поштењу) и Град Скопје

0
633

Позната по својата бруталност, твитер заедницата му постави неколку прашања алудирајќи на чаршиските муабети дека градоначалникот Шилегов е љубител на алкохолот. Тој рече дека против него долго време се води црна кампања дека е пијандура и дека ракија и алкохол многу ретко пие во животот.
-Кога сте инфериорен интелектуално, материјално, кога сте неуспешен во животот, а гледате некој на телевизија сосема опозитен од вас, тогаш ви е најлесно да кажете „Овој е пијандура“. Најчесто тоа ми го кажуваат луѓе што не ги бива за ништо во животот, ги навреди Шилегов твитерџиите и граѓаните на Република Македонија.

Шилегов со навреда кон граѓаните: Ракија и алкохол многу ретко пијам во животот, тие што не ме сакаат се сиромашни и глупавиВечерва Горан Момироски на Алфа телевизија му поставуваше прашања на градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов, поставени директно од твитер заедницата.

Коментирај