Шилегов со нова навреда: Секогаш на митинзите на ВМРО-ДПМНЕ имало повеќе ѓубре, нова навредувачка квалификација или признание за побројноста на митинзите

0
484

Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов продолжува со навреди.

Сакајќи да се оправда од скандалите кои медиумите ги обелоденуваат за него, екс-портпаролот на Зоран Заев, зборува за ѓубрето на вчерашниот и денешниот митинг.

Вели дека секогаш на митинзите на ВМРО-ДПМНЕ имало повеќе ѓубре, но освен што наведува, тој со тоа изгледа признава на чиј митинг имаше многу повеќе народ.

Извор:курир.мк

Коментирај