Шилегов донесе живот и за животните, овца на улица Македонија!

0
833

Градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов во предизборната кампања им ветуваше многу на скопјани, но малку што од тоа е исполнето.

Имено, покрај тоа што скоро ништо од ветувањата не е исполнето, денеска се појави и фотографија на која што се гледа овца како шета во централното градско подрачје.

Дел од граѓаните прашуваат дели оваа слика може да се види во некоја друга европска метропола.

овца на улица македонија

овца на улица македонија1

Извор : kurir.mk

Коментирај