Шенки од Арачиново открива што прави во животот: Во еден саат можам да потрошам 200 евра само на…

0
324

Шенки од Арачиново открива што прави во животот: Во еден саат можам да потрошам 200 евра само на…

Кога некој ќе потроши милион евра за уредување на куќа и базен, ако на гаќи троши близу 200 евра, а на чорапи 45 евра, тогаш логично се поставува прашањето од каде се парите.

Баш тоа е она што се запрашаа повеќето читатели кога видоа што поседува Шенки Маслани, попознат како Шенки Версаче, Албанец од Македонија кој е сосема опседнат со модниот бренд.

Бидејќи целата куќа ја уредил во стил на Версаче, ги обележал автомобилите, базенот, мебелот, односно сѐ!

Овој Албанец истакнува дека сите производи кои ги има се оргинални и ги купува во Италија.

За тоа му е потребна сериозна сума пари, а Шенки објаснува дека сето тоа го заработил благодарение на трговијата со автомобили.

-Веќе дванаесет години работам, имам добра работа и не ми беше жал да трошам пари на нешто што е некој вид мој знак на распознавање – не крие Маслани.

Кога некој ќе потроши милион евра за уредување на куќа и базен, ако на гаќи троши близу 200 евра, а на чорапи 45 евра, тогаш логично се поставува прашањето од каде се парите.

Баш тоа е она што се запрашаа повеќето читатели кога видоа што поседува Шенки Маслани, попознат како Шенки Версаче, Албанец од Македонија кој е сосема опседнат со модниот бренд.

Бидејќи целата куќа ја уредил во стил на Версаче, ги обележал автомобилите, базенот, мебелот, односно сѐ!

Овој Албанец истакнува дека сите производи кои ги има се оргинални и ги купува во Италија.

За тоа му е потребна сериозна сума пари, а Шенки објаснува дека сето тоа го заработил благодарение на трговијата со автомобили.

-Веќе дванаесет години работам, имам добра работа и не ми беше жал да трошам пари на нешто што е некој вид мој знак на распознавање – не крие Маслани.

Извор: Зад аголот

Коментирај