Шекеринска: Да не се става знак на еднаквост меѓу криминалците и оние кои не се тоа!

0
219

Десетина минути по премиерот Зоран Заев, на социјалните мрежи се огласи и вицепремиерката и министерка за одбрана Радмила Шекеринска со идентична порака дека „граѓаните заслужуваат правда“, но во малку поинаков контекст.

Најодговорно се спротивставувам на оркестрираните обиди да се стави знак на еднаквост меѓу криминалците и оние кои не се тоа, меѓу корумпираните и оние кои избрале да работат чесно. Граѓаните заслужуваат правда! – порача потпретседателката на владејачката СДСМ.

IMG_20190809_194503_121

Заев: Истрагата мора да ги открие сите детали

Коментирај