Серена Вилијамс може да го напушти тенисот и да влезе во – кечери!?

0
367

Во спортскиот свет се појави една изненадувачка вест, Серена Вилијамс има понуда да влезе во – кечери!

Според сопственичката на „WWE“ групацијата Стафани Мекмахон, Серена размислува за такво нешто.

„Спремна е! Сака да биде ангажирана кај нас. Размислува за повлекување од тенисот“, открива Стефани Мекмахон.

Серена во јавноста се уште не се огласила, а како што е познато има намера да добие уште едно дете, а како сето тоа ќе се вклопи во нејзините планови останува да видиме.

Извор: sportski.mk

Коментирај