Секс предизвик

0
1225

Признајте си дека понекогаш немате желба за секс, како последица на замор или стрес.
Постојат безброј начини да се прошири вашиот сексуален живот и да ја вратите вашата
желба. Пробајте со метод во форма на предизвик кој задолжително треба да го прифатите вие и вашиот партнер! Имајте секс во тек на 7 дена така што за секој од нив поставете си различна задача!

Пример:

Ден 1: Утрински секс.

Ден 2: Сменете го местото.

Ден 3: Експериментирајте со играчки.

Ден 4: Посветете внимание на предиграта.

Ден 5: Пробајте нова поза.

Ден 6: Имајте секс во бањата.

Ден 7: Исполнете ја вашата омилена фантазија.

Коментирај