Секс ливчиња и шлаг

0
1136
Mea Melone & Franco Roccaforte

За добар секс треба да се „игра“ смело и „валкано“.  Што да направите кога веќе сте пробале се и не знаете како да го зачините својот сексуален живот?  Време е за секси предизвици!

Правила на играта:

На хартиени ливчиња запишете инструкции и ставете ги во една чинија. Извлечете по едно ливче со партнерот и почнете да исполнувате тоа што е напишано на ливчето.

Пример за инструкции:

  1. Врзете ги рацете на својот партнер со марама и полека почнете да се соблекувате, правејќи му претстава која долго не се заборава.
  2. Партнерот мора да биде ваш „сексуален роб“, а вие дива и безобразна.
  3. На ливчињата напишете ги улогите : студент/професорка, доктор/ пациент, шеф/секретарка… и почнете ја авантурата со добра глума!
  4. Вашиот партнер нека ви стави превез преку очите, и потоа нека избере некој предмет од собата со кој ќе ве допира… Имате можност 3 пати да погодите за кој предмет станува збор и ако не погодите кој е предметот следи „казна“.
  5. Водете љубов без глас. Кој од партнерите нема да издржи во тоа повторно следи „казна“.
  6. Криење во домот, а кога вашиот партнер ќе ве пронајде на истото место да следи добра награда.

На крај на играта почестете се со шлаг на врвот на неговиот пенис или обратно со пудинг на градите на девојката 🙂

Коментирај