Сè си мислам кога ќе се запнат утре-задутре Бугарите за Киро, па Бранко, па Љубчо… добро, тој волонтираше…

0
805

 

Актерот Рубенс Муратовски реагира на последната барање на Бугарија, која сака да го рпосвои и Гоце Делчев како нејзин деец. Засега никој од власта или пак од опозицијата не се спротивстави жестоко на бугарското безобразие.

Извор:Република

Коментирај