Се роди бебе со 4 промили алкохол во крвта

0
97

Во Литванија е родено бебе со 4 промили алкохол во крвта.

Медиумите соопштија дека мајката била 35-годишна жена која сè уште била пијана при раѓање.

Според лекарите во болницата Клајпеда, нејзината состојба е стабилна, но не можат да дадат прогноза за бебето.

Мора да поминат неколку недели за да биде изваден целиот алкохол од неговото тело.

Коментирај