Се појави снимка од Шабан и Цуца, направена непосредно пред неговата смрт

0
1045

Ивона Неговановиќ Цуца, дологодишната љубовница на Шабан Шаулиќ, за новиот број на српски Свет, раскажала неверојатни детали од нивната врска, која сите ќе ги остави без текст.

Свет дојде до екслузивна снимка на која се Шабан и Цуца во голема љубов. Оваа снимка настанала непоредно пред неговата смрт на почетокот на февруари.


View this post on Instagram

A post shared by SVET (@svet_rs) on

Извор:република.мк

Коментирај