Се отвораат црни тефтери: МВР ги снима Македонците на протестот (ФОТО)

0
5818

Невообичаено силно полициско присуство на протестот против штетниот договор за промена на името на Република Македонија, што го органзира навивачката група Комити.

Она што беше повеќе од очигледно е присуството на фотографи од патриското МВР на Оливер Спасовски, кои ја снимаат толпата.

Снимките ќе бидат искористени за идентификација на присутните.

Policija-protest-Komiti-pred-Sobranie-1
Фото: Република

Коментирај