Се огласи Душко, сопругот на Карлеуша: А што да кажам, ќе бидеме посилни…

0
1113

Душко Тошиќ е третиот актер во порносагата меѓу Јелена Карлеуша, неговата сопруга, и Огнен Врањеш, негов колега по топка.

Тој е оној за чиишто рогови се бие медиумската битка- му набила ли Јелена рогови на Душко или не, така што воопшто не му е сеедно што се случува и што се случувало.

Досега Душко добро се држи и не реагираше на информацијата дека Огнен бил на настап на Јелена и на неа потрошол 20.000 евра.

Но, потоа се појавија експлицитните фотографии, а Душко на нив реагира како што би реагирал некој со дебели нерви.

А што да кажам, ќе бидеме посилни, а г**** нека к***** – кратко рекол Тошиќ за српските медиуми.

Коментирај