Се маскирал во неговата мајка за да го положи нејзиниот возачки испит- а поради еден детаљ започнал пеколот кој скапо го платил (ФОТО)

0
1066

Еден маж на 43 годишна возраст од Бразил се маскирал во неговата мајка како наместо неа би го полагал тестот за возачки испит.Бидејќи неговата мајка (60) Марија го паднала испитот три пати тој се одлучил тоа да го направи тој наместо неа.

Облекол цветна блуза, ставил нокти и перика, возел некое време и си мислел дека неговиот план ќе успее.Меѓутоа сомнежите се развиле кога се открило дека жената која седи зад воланот не е истата како на личната карта.

Се обидуваше да биде природен колку што може. Ставил доста шминка на себе и ноктите му беа добро средени, а носел и женски накит, вели инструкторката Алин Мендонса.По сомнежите комисијата викнала полиција и тој бил уапсен, тој тврди дека неговата мајка не знаела за овој негов план.

Коментирај