СДС победи во Ресен (и кг јаболки=1 мкд), во Богданци (референдум за рудници) и Делчево (домот на Мира Дизел). Што е наредно?

0
344

СДС победи во Ресен кај што кило јаболко е 1 денар, Богданци каде Заев го помоча референдумот за рудниците и во Делчево, домот на Мира Дизел…

Извор:брегалнички.мк

Коментирај