Саша Поповиќ стигна кај Карлеуша, таа го замоли само едно

0
1091

Саша Поповиќ и Сузана Јовановиќ пристигнале во Дедиње за да ѝ изразат сочувство на Јелена Карлеуша. Директорот на „Гранд продукција“ навистина го погоди вест околу смрта на Дивна Карлеуша, пренесува српски „Ало“.

Екипата на магазинот го забележа Саша кога влегувал во куќата на Јелена Карлеуша, а ги пречеекала најдобрата другарката на пејачката, Јовна.

Поповиќ не бил расположен да дава изјави за медиумите, бидејќи непосредно пред да влезе во вилата на Јелена, се слушнал со пејачката, која му дала инструкции како да влезе во нејзиниот дом за да ги избегне припадниците на седмата сила.

Коментирај