Сара Мејс се најде во дилема за бебето, а народот навали со коментари

0
366

Сара Мејс брои ситно до породувањето на првото дете кое ќе биде девојче и ќе ги радува и прави горди и среќни родители со Димитар.

Бидејќи остана уште мелку време до чинот на породувањето, Сара како грижлива мајка веќе ја подготвува бебешката облека на бебенцето, но наиде на дилема и проблем со кој не можеше сама да се справи, па побара помош од пријателите на социјалната мрежа Фејсбук.

По ваквиот статус, мама Сара доби десетици коментари од кои некои слатко се изнасмеаја, други и дадоа совет, а пак трети и кажаа да не се грижи толку многу.

Инаку, како што претходно објавија во медиумите, наследничката на Сара и Димитар ќе се вика Илина.

Извор:Курир

 

Коментирај