Самка, коалицискиот партнер на Заев: Не е крадец тој што краде – крадец е само оној што ќе се фати во кражба

0
416

Самка Ибраимоски, ексминистер без ресор во Владата на Зоран Заев, поранешен пратеник од Партијата за целосна еманципација на Ромите (ПЦЕР) и коалициски партнер на СДСМ, на сбојот Фејсбук профил објаснува за крадци и кражби, користејќи афоризми.

Не е крадец тој што краде – крадец е само оној што ќе се фати во кражба, напиша Ибраимоски.

Во друга своја Фејсбук објава посветена на крадците Ибраимоски пишува: При голем број на крадци, тешко е да се пронајде сторителот на грабежот

Коментирај