Росоклија: Македонија се соочува со две зaкaни – Епидемија со COVID-19 и воведување продолжена диктатура

0
662

Македонија во овој момент се соочува со две закани. Епидемијата со COVID-19 чии врв ќе биде достигнат во април, и класичната закана во времиња на криза, воведување продолжена диктатура во име на „економски препород и за безбедност на граѓаните“.

Фејсбук објава на академик Горазд Росоклија

Во Македонија за прв пат прогласена вонредна состојба: Еве што значи тоа и колку време може да трае?

Коментирај