Реџепи: За мултиетнички Гостивар патувале ЛУЃЕ, наши сограѓани – Секој коментар на ситење и омраза мора да биде санкциониран!

0
2904

Не научија нелуѓето да не се ситат на човечки трагедии 😡

За мултиетнички Гостивар патувале Македонци, Албанци, Турци – ЛУЃЕ, наши сограѓани. Секој коментар на ситење и омраза мора да биде санкциониран!

МВР е на потег…

Фејсбук објава на Јасмин Реџепи

IMG_20190214_013309_036

Ванковска: Заканите по живот и натаму продолжуваат. Сите ги документирам, но тоа е помалку важно. Она што е страшно што ми импутираат нешто што ниту сум го рекла, ниту сум го помислила…

Ванковска: Изгледа зборот „Капралак“ си ги буди демоните, оние за кои мислевме дека заспале

Таткото на еден патник раскажа за Карпалак: Сам го извадив син ми од автобусот, ми се јави на мобилен

Коментирај