Реџепи за ултиматумот од Бузаку: Не се занимавам со геј!

0
659

Поглаварот на Исламската верска заедница, Сулејман Реџепи, даде скандалозен коментар околу ултиматумот упатен од Скендер Бузаку да ја напушти ИВЗ ако не сака да бидат обелоденети докази за негови криминали.

Ние сме тука за друга работа. Не се занимавам со геј. Гејови треба да бидат надвор од ИВЗ – кусо изјави Реџепи.

Извор: република.мк

Коментирај