Развод

0
459

Разговараат Трпе и Цветко:
– Морам да се разведам. Жена ми два месеци не ми зборува!
– Треба да размислиш. Ретко се наоѓа таква жена…

 

СПОДЕЛИ
Претходна објаваПатлиџан
Следна објаваГодини

Коментирај