Работи кои најмногу не плашат поврзани со сексот

0
1177

Сите ние страдаме од речиси исти стравови, но на различен начин. Колку и да сме возбудени, пијани или вљубени, секогаш си помислуваме: „Навистина му/и се допаѓа или се преправа ?!“

Мажи:
10. „По сексот ќе изгубам интерес и нема да знам што да правам!“
9. „Девојката ќе каже дека сум лош љубовник.“
8. „Имам мал пенис!“
7. „Не можам правилно да имам секс!“
6. „Имам проблеми со ерекцијата.“
5. „Нема да и се допадне како изгледам гол.“
4. „Свршив многу брзо!“
3. „Кондомот ќе се скине, таа ќе забремени.“
2. „Девојката нема да добие оргазам и нема да и се допаднам.“
1. „Ќе „залепам“ некоја болест од неа.“

Жени:
10. „Не сум добра во креветот!“
9. „Нема да свршам и нема да бидам задоволна!“
8. „Тој нема да сврши и нема да биде задоволен!“
7. „За време на секс ќе стане непријатно поради функција на организмот, која не можам да ја контролирам … “
6. „Човекот ќе сака нешто што не ми се допаѓа.“
5. „Нема да ме послуша, ако му забранам да прави нешто.“
4. „Нема да му се допаднам гола на момчето.“
3. „Кондомот ќе се скине, ќе забременам.”
2. „Ќе се инфицирам од нешто.“
1. „Ќе одбие да користи кондом.“

Коментирај