ПРОГРАМА НА ВМРО-ДПМНЕ: РЕАЛНО – Работа, сигурност, напредок

0
2004

Ова е програмата на ВМРО-ДПМНЕ за парламентарните избори 2016 година.

За програмата, кликнете ТУКА.

Коментирај