Проф. Игор Јанев: Бојкотот нема да успее, затоа “Сите за Сиљановска”

0
440

Професорот Игор Јанев предвидува дека во вториот круг на претседателските избори ќе има цензус и дека ако продолжи бојкотот односно нема зголемено гласање за Сиљановска Давкова ќе победи Стево Пендаровски.

Цензус е 723 илјади, а не 900! И ДВАТА КАНДИДАТА ИМААТ ПО 320 к, СО ТОА ШТО ГЛАСОВИТЕ ОД РЕКА ОДАТ КАЈ СТЕВО П.: 320к +320к+80к+20к(неважечки)!! Заклучок: ИМА ЦЕНЗУС ТЕ. БОЈОКОТ НЕМА ДА УСПЕЕ!! ЗАТОА, СИТЕ ЗА СИЉАНОВСКА! ДА НЕ БИДЕ: „ПАТОТ ДО ПЕКОЛОТ Е ПОПЛОЧАН СО НАЈДОБРИ НАМЕРИ, пишува професорот Јанев кој е водечки експерт за меѓународно право и еден од највлијателниот поддржувач на движењето #бојкотирам кое се формираше за референдумот за промена на името.

Професорот по меѓународно право Игор Јанев јавно побара поддршка за својата колешка Сиљановска

Извор:Република

Коментирај