Продолжи протестот на дивите пазарџии на Бит пазар

0
290

И денеска главната улица на Бит пазар е блокирана. Пазарџиите кои продаваа пред влезот во пазарот преку протест побараа тезги за продавање од „Скопски пазар,,

Коментирај