Приведен турчин на охридски аеродром, сакал да патува со фалсификуван пасош

0
211

Вчера на аеродромот “Св. Апостол Павле” во Охрид, од слобода е лишен А.С. (28) од Р. Турција поради сомнение дека патната исправа му е фалсификувана.

Истиот е предаден во Основен суд Охрид.

Коментирај