Принцезата Шарлот- иста Елизабета II (Фото)

0
674

Пред неколку дена принцеза Шарлот, ќерката на  Вилијам и Кејт го прослави својот втор роденден. Од дворецот настанот го одбележаа објавувајќи нејзина актуелна слика, на која се гледа колку многу пораснала од последниот пат, во кој била на јавен настан. Принцезата Шарлот без сомневање е едно прекрасно и шармантно дете кое ги наследило најубавите гени на своите родители. Колку повеќе расте сепак, толку по очигледни стануваат сличностите со нејзината прабаба – кралицата Елизабета II. Исто како својата прабаба, Шарлот обожава кучиња. Таа ја има наследено и нејзината карактеристична насмевка, како и многу други надворешни црти. Ако не верувате, погледнете ги овие слики и ќе ја видите неверојатната сличност.

Коментирај