Pringles ви дава можност да бидете креативни

0
202

Кога станува збор за Pringles чипсот, нема некој кој не слушнал за него. Неодоливо вкусен и уникатно спакуван, со специфична форма е она што го прави поразличен од останатите. Едноставно е тешко да му одолееш!

Дали некогаш сте размислиле што можете да направите со амбалажата откако ќе го изедете чипсот?

Употребете ја Вашата инспирација, препуштете и се на имагинацијата и употребете ја корисно Pringles амбалажата.

Еве неколку идеи за тоа!

1

 

2

 

3

4

5

6

7

 

8

 

9

10

11

12.1

13

www.hybread.mk

Коментирај