ПРЕВОД: Официјалното соопштение од Бундестагот за средбата на Заев со Меркел

Ова е официјалното соопштение од Бундестагот за средбата на Заев со Меркел. Мојата професорска маленкост (по германски де) никаде не прочита дека ќе има датум во септември. Бујрум, превод за тие што размислуваат со своја глава, напиша Антигона Браздова преведувајќи го официјалното соопштение од Бундестагот за средбата на македонскиот премиер Зоран Заев со германската канцеларка Ангела Меркел. … Продолжи со читање ПРЕВОД: Официјалното соопштение од Бундестагот за средбата на Заев со Меркел