Прекрасен е светот во кој живееме!

0
710

„Погледнете длабоко во природата, и тогаш се ќе сфатите подобро.“ – Алберт Ајнштајн

Природата навистина е најбогатата ризница за инспирации а животот е дар поклонение кое треба да го живееме во вистинска смисла на зборот…

Коментирај