Со празнична фотографија го објавија полот на бебето

0
1433

Српскиот пејач Дарко Лазиќ, кој на 23 октомври преживеа тешка сообраќајна несреќа од која сè уште се опоравува, е пресреќен што повторно ќе стане татко.

Тој и неговата вереница Марина со празнична фотографија го открија и полот на идниот член на семесјтвото.

darko-lazikj-marina-gagikj

Извор:republika.mk

Коментирај