Православна ризница – Разговор со отец Дамаскин

0
806

Ви го препорачуваме овој разговор, снимен во рамките на мисионерско-просветителната дејност при Брегалничката епархија, со благослов и посредништво на Митрополитот Брегалнички господин Иларион, како дел од емисијата „Православна ризница” која е од морално-поучен карактер. Емисијата ја подготвуваат ѓакон Димитар Арсовски и Пепи Андонов (Канал 8).

Отец Дамаскин е духовен татко на многу истакнати личности од политиката и општествениот живот во Република Македонија.


Извор: http://bogopodobie.weebly.com/

Коментирај