Пратеничката Мира „Дизел“ на службено патување во Швајцарија: Очекуваме нови патни трошоци

0
467

Пратеничката од редовите на СДСМ, Мира Стојчевска која се прослави по високите износи за патни трошоци и вработување на цело семејство, деновиве е на службено патување во Швајцарија. Колкави ли патни трошоци ќе направи таму допрва ќе видиме.

И покрај потврдата од Антикорупциска дека нејзиниот син е вработен во ЕЛЕМ без да исполни критериуми, а вработен беше и братот, а сопругот и беше унапреден, таа, пак, носеше огромни сметки за патни трошоци, овојпат како наградно патување ја посети Швајскарската конфедерација.

Коментирај