Познато е кој ги поставил албанските знамиња во Охрид, приведени неколку лица

0
483

Фолклорно играорна група од Косово утрово го поставила знамето на Република Албанија на Самоиловата тврдина во Охрид.

Како што дознава редакцијата ОхридСкај играорците, сакале да направат сопствен играорен перформанс.

Знамето е отстрането, СВР Охрид веднаш излегла на терен и играорците се приведени, а се чекаат понатамошни инструкции од Јавен Обвинител.

Коментирај