Познатиот уфолог Џ. Греам: Месечината е освоена од вонземјани (видео)

0
1598

Месечината е освоена од вонземјани. Тие имаат свои бази на природниот сателит на нашата планета. Познатиот уфолог Џорџ Греам гледајќи стари фотографии на месечината, тврди дека видел објект изграден од вонземјани во кратер на месечината длабок 85 километри.
„Скептиците тврдат дека видеото што сум го направил е обична природна формација, но тие не се во право. Сум видел илјадници ридови, но она што се појавува на Месечината е зграда. Изградена е од вонземјани. На месечината има „зелени човечиња“. Сепак, НАСА ги крие трагите “, вели уфологот.

Коментирај