Познат адвокат фатен во секс-скандал со негова колешка

0
5181

Врвен адвокат бил снимен од безбедносните камери како има секс со помлада колешка на хаубата од автомобилот.

Откако сфатил дека бил сниман, љубоникот му понудил на чуварот на паркингот да ја избрише снимката во тој дел, пишува британскиот Сан.

Адвокатот бил партнер во една од најголмеите адвокатски фирми во Лондон.

Тој му понудил на чуварот 200 фунти за снимката, но овој случајот го пријавил кај менаџерот.

Адвокатот бил истеран од фирмата. Во следната одново бил фатен како има секс со колешка. Сега работел во трета компанија.

Коментирај