Повелете во ресторан во кој наместо грчка салата служат јужно македонска

0
417

Јужно Македонска салата не звучи лошо, само маслинките во шопска и сирењето на коцки. Може и така да ја викате шопска со маслинки. Но, Грчка нема такво нешто на оваа мени во оваа кафана. Но, и цената е поскапа така да македонско си е македонско .

Screenshot_20190819_174513

Извор:Булевар.мк

Коментирај