Поранешната девојка на Саша Ковачевиќ два дена плаче поради неговата нова песна

0
1172

Поранешната девојка на српскиот пејач Саша Ковачевиќ непрекинато плаче веќе два дена поради неговата нова песна „Преварена“.

Ковачевиќ пред два дена го промовираше својот нов спот и песна „Преварена“. Новиот спот на Саша беше снимен во Мароко, а според текстот на песната слободно може да се заклучи дека е посветена токму на неговата поранешна девојка Јована.

Според некои српски медиуми, Јована откако ја слушнала песната не престанала да плаче, инаку поранешната на Саша во моментов е бремена.

Но се поставува и прашањето како оваа песна ќе се одрази на неговата врска со Зорана.

Инаку Ковачевиќ денес во арената „Борис Трајковски“ подготвува два опол часаовен спектакл.

Коментирај