Полн Погодок- специјален гостин – Панче Ќумбев

0
1148

Оваа епизода на спортската емисија Полн Погодок е малку поразлична од останатите епизоди, но привлече огромно внимание поради специјалниот гостин – Панче Ќумбев, Претседател на Синдикат на фудбалери на Македонија – СФМ и единствен фудбалски работник од Македонија кој е официјален тренер за откривање на наместени натпревари. Разговор на многу теми: со какви проблеми се соочуваат македонските фудбалери, каква е соработката на синдикатот со ФФМ и со клубовите, дали се местат натпревари во Македонија и разговор на уште многу интересни теми. Нешто што не смее да се пропушти … само во Полн Погодок. Уживајте …

Коментирај